Gaming

Vi vill alla koppla av någon gång och sitta ner med vårt favoritspel. För vissa har det utvecklats till en livsstil och man kan stolt kalla sig en spelare. I dessa dagar med epidemier som bryter ut vill du spärra dig själv med ett bra spel hemma. Vi har alla de bästa och mest efterlängtade spelen för dig här! Vi är en av de ledande distributörerna av gaming utrustning, tillbehör och spelkonsoler. Du har allt från retrospel till de skarpaste VR-spelen att välja mellan i vår spelbutik i Sverige.

Vi väljer spelen med stor omsorg

Vi har grundligt undersökt marknaden och är erfarna gamers från barnsben i teamet. Vi är insatta i de olika spelgenrerna och kring kulturen i dessa. Du undrar kanske vilka spel som är bra och vilka spel som är bottennapp? Vi har koll och säljer endast spel som är värda att lägga pengarna på. Vare sig det är en nostalgi-tripp i retrovärlden eller en banbrytande hemupplevelse i den senaste VR-tekniken du söker har vi det och mer.

Gaming Utrustning De Bästa priserna på marknaden

Tack vare vårt kontaktnät och långa erfarenhet inom IT-branschen har vi bland de bästa priserna på marknaden för spel och gaming-tillbehör. Vi satsar helhjärtat på spel och du kommer att hitta en stor uppsättning av spel för olika plattformar hos oss. Du finner det mesta vad gäller konsoler – från de populäraste konsolerna till handkontroller såväl som racingutrustning och VR-hjälmar. Vi har också en stor uppsättning spel för PC såväl som utrustning för PC-spel, inklusive gamingbord, gamingstolar, trådlöst headset såväl som trådbundet headset, fotpall gaming, joystick och ratt.

 

Spel och konsoler till alla plattformar

Spridningen på spel blir allt större för varje år. Vi spelar idag på fler enheter, med fler tillbehör och på spel från fler tillverkare än på länge. Konsol och PC-spelen har vid sidan om mobilspelen blivit mer hardcore och satsar hårdare på upplevelse fokuserad gaming. Men även mer social spelkultur med MMO-spel och familjevänliga sport och sällskapsspel har blivit vanligare. Vi erbjuder Gaming-datorer såväl som alla de stora konsolerna på marknaden och spel till dessa. Titta också efter vår VR-utrustning och de nya spelkonsolerna.

 

             Datorspel       

·         PC

·         Speltillbehör

             Nintendo konsoler

·         Nintendo WiiU

·         Nintendo Wii

·         Nintendo 2D&3D

 

             Populära spelkonsoler

·         Playstation 4

·         Xbox One

 

 

 

             VR-utrustning

·         Oculus Rift

·         HTC Vive

·         Playstation VR

 

 

             Nya spelkonsoler      

·         Playstation 5

·         Xbox Series X