ALLMÄNNA FÖRESKRIFTER FÖR DATA

Integritetspolicy, GDPR och hantering av personuppgifter

www.soldfy.se ägs av Restore IT AB (556922-0071), med varumärket Soldfy.se som är en mobil reservdelgrossist med sitt säte i Sverige. Vi tar din integritet på stort allvar och den här texten vänder sig till alla våra registrerade kunder och företag vi arbetar med. Vi följer dataskyddsförordningen (DGPR, Allmän uppgiftsskyddsförordning, 2016/679 / EU)

 

Användning av information och syfte

Vi använder informationen du tillhandahåller för att hålla ett uppdaterat kundregister i både vårt interna system och vårt webbshopsystem.

Syftet med den registrerade informationen är att skicka ut nyhetsbrev, se till leverans till rätt adress, att kontakta dig som köpare, fakturering och allmän kundtjänst för att ge dig den hjälp du behöver.

 

Offentliggörande till tredje part

Våra servrar är belägna i Sverige och information lämnas inte till någon tredje part förutom i följande undantag:

Vi tillhandahåller endast fraktföretaget följande: Företagsnamn, kontaktperson, leveransadress och telefonnummer för leverans av varor eller om så krävs för att säkerställa leverans.

 

Informationsskydd

När du är inloggad på vår webbplats och shoppar i vår webbshop är webbsidan krypterad med SSL. Endast våra anställda som kommer att utföra ett visst jobb (bokning av leverans, kundservice, orderhantering eller fakturering) har tillgång till personlig identifierbar information från oss.

 

Borttagning av data

Alla registrerade användare har rätt att få tillgång till sina uppgifter och, om så begärs, få uppgifterna flyttade eller raderade. Om du vill få information raderad, vänligen kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan.

 

Samtycke

Genom att inleda samarbete med oss ​​eller att ni kontaktar oss via vårt kontaktformulär på vår webbplats godkänner ni vår integritetspolicy.

 

Kontakt

För frågor om dataskyddsfrågor, kontakta oss på [email protected]