Hemelektronik

Hemelektroniken förbises gärna i rushen att hitta de senaste telefonerna eller senaste surfplattan. Men hemelektroniken har en lika viktig plats i våra liv som alla de nya svindlande produkter som marknaden flödas av. Det är alla kringprodukter som finns i hemmet som fyller stöttande eller underhållande funktioner. För att kunna åka någonstans, lyssna och titta på saker, ta bilder på saker, träna, ta hand om hemmet eller laga mat har vi våra lösningar och produkter inom hemelektronik.

Vi vet hur hemelektroniken ska se ut

Med vår gedigna erfarenhet inom reservdelsbranschen har vi god koll på hur hemelektronik bör se ut, vilka standarder de bör ha och vilka kvalitetskrav som bra tillverkare håller. Köper du hemelektronik hos oss kan du känna dig lugn i att dina varor håller måttet. Vi säljer några av de mer efterfrågade produkterna från de mest populära tillverkarna på marknaden. Ta en kik!

Vi har allt du behöver för hemmet

Vi har all typ av teknik du behöver i hemmet. Vi har saker för vardagen som till exempel El-Scootrar eller smartklockor. Vi har saker för underhållning som TV-skärmar, högtalare och projektorer. Vi har saker för inspelning som kameror och drönare. Vi har också produkter för hushållet som dammsugare, kaffemaskiner, kolsyremaskiner och fläktar.

 

             Underhållning

·         TV &TV-tillbehör

·         Högtalare

·         Projektorer & Mediaspelare

 

             Vardag

·         El-scooter

 

             Hushåll

·         Dammsugare

·         Kaffemaskiner

·         Vatten & juicemaskiner

·         Köksmaskiner

·         Luft & Värmeprodukter

 

             Inspelning

·         Kamera

·         Drönare