iPhone 7 Plus Skärm Svart

Apple
425 kr
För Omedelbar Leverans (30+ kvar)
Artikel
IPDH-085
  1. HQ (Aftermarket Display, perfect color & touch)
  2. HQ (Assembled by 3rd party factory)
  3. HQ Display without Apple logo on flex cable
  4. Ear Mesh, Camera Bracket, Proximity Sensor, Bracket and Sponge pre-installed.
  5. IPS touch, Backlight & glass is high quality.

iPhone 7 Plus HQ Skärm Svart

Iphone 7 Plus svart skärm, bästa alternativ för dig som har en Apple enhet med skadad eller sprucken skärm. Även för dig som brukar tappa din mobil. Iphone skärm HQ svart är utsatt för din Iphone 7 Plus och den matchar perfekt med ramen på din enhet. 

 


Iphone renoverad skärm är väldig enkel att montera, du kan använda dig av vanliga verktyg för att få bra resultat. Alla funktioner du hade med förra skärmen får du även med den nya iPhone Original Display. Den är en exakt kopia av din förra skärm, bara att den inte är sprucken. 

 


Det är inget svårt med att applicera nya Iphone 7 Plus Display, det tar dig inte längre än 30 minuter så kommer den och sitta på. Du behöver ingen speciell förkunskap när du ska montera skärmen då det finns många videor på internet som lär dig. Det bästa är att du med vanliga verktyg kan få lysande resultat.

 


Du som väljer att laga din enhet istället för att köpa en ny, du tar hand om vår miljö. Det är även bättre för din ekonomi, då nya mobiler fortfarande kostar stora summor pengar. 

 

Mer information
MPN-
EAN7350120131614
TillverkareApple
TillverkningslandKina
FärgSvart
ModelliPhone 7 Plus
Reservdelar typSkärm
KompatibilitetiPhone 7 Plus
kvalitetErsättning-HQ
Write Your Own Review
Du recenserar:iPhone 7 Plus Skärm Svart
Your Rating