iPhone 7 Plus Skärm Vit

Apple
425 kr
För Omedelbar Leverans (30+ kvar)
Artikel
IPDH-086
  1. HQ (Aftermarket Display, perfect color & touch)
  2. HQ (Assembled by 3rd party factory)
  3. HQ Display without Apple logo on flex cable
  4. Ear Mesh, Camera Bracket, Proximity Sensor, Bracket and Sponge pre-installed.
  5. IPS touch, Backlight & glass is high quality.

iPhone 7 Plus HQ Skärm Vit

iPhone 7 Plus display ersätter din spruckna skärm. Det är alltid bättre att byta skärm än att köpa en helt ny mobil. Det är flera gånger billigare samt det går snabbare, i många affärer så måste man vänta några dagar tills nya mobiltelefonen levereras, men att byta skärm går mycket snabbare. Ännu bättre så behåller du all din data och bilder du hade på mobilen. Genom att laga din mobil med iPhone original display vit, så bidrar du alltid till en bättre miljö. 

 


Iphone renoverad skärm är bäst i test när det kommer till bildkvalite. När du använder touchscreen på din mobil så blir det inga repor på glaset från tex naglarna. Efter du installerat iPhone Original display blir din mobil allt fräschare och skönare att använda. 

 


iPhone skärm HQ vit är just designat för den lite större Iphone 7 Plus, man har även tagit hänsyn till färgen på din enhet så att den ska matcha med skärmen. 

 


Det ska inte vara svårt att göra saker själv, det gäller också för skärmen. Det går att göra jobbet själv utan några speciella verktyg. Det finns även videor på internet som visar hur du ska göra.

 

Mer information
MPN-
EAN7350120131621
TillverkareApple
TillverkningslandKina
FärgVit
ModelliPhone 7 Plus
Reservdelar typSkärm
KompatibilitetiPhone 7 Plus
kvalitetErsättning-HQ
Write Your Own Review
Du recenserar:iPhone 7 Plus Skärm Vit
Your Rating