iPhone 7 Skärm Svart

Apple
396 kr
Ej i lager
Artikel
IPDH-087

Iphone 7G HQ Svart Skärm 

Iphone 7G skärm Svart, den perfekta alternativen till dig som har en mobil med sprucken skärm. Den är gjort endast för din Iphone 7 och är identisk med den förra skärmen, iphone 7G skärmstorlek är noggrant mätt så att den sitter bra på din enhet. Officiell apple display Iphone 7G försämrar inte bildkvaliteten, den kanske till och med förbättrar den eftersom den förra skärmen du använt ofta försämras med tiden. 

 

Iphone 7G skärmbyte är gjort enkell med varan, det är lätt som en plätt att göra jobbet och du kan göra det själv med verktyg du hittar hemma. Efter appliceringen märker du ingen skillnad, den är nästan som en tvilling till din förra skärm. Touch Upplevelsen är densamma som innan och det går smidigt att navigera sig runt i din enhet. 

 

Vi tänker även på utseendet, därför har vi matchat färgen på din enhet med den nya skärmen, så att den inte sticker ut. Det bästa alternativet är att byta skärmen på din mobil än att köpa en ny. Det är mycket, mycket billigare och du tjänar på det då du sparar dina bilder och din data på samma mobil. Det finns videor som visar ett snäpp i taget hur du ska installera den nya skärmen.

 

Mer information
MPN-
EAN7350120131638
TillverkareApple
TillverkningslandKina
FärgSvart
ModelliPhone 7
Reservdelar typSkärm
KompatibilitetiPhone 7
kvalitetErsättning-HQ
Write Your Own Review
Du recenserar:iPhone 7 Skärm Svart
Your Rating