iPhone 8 Plus Skärm Vit

Apple
421 kr
För Omedelbar Leverans (30+ kvar)
Artikel
IPDH-082

iPhone 8 Plus HQ Skärm Vit

Iphone display vit är till dig som går runt med en mobil som har en sprucken skärm alldeles för längre. Ingen är försäkrad mot att tappa sin mobil, det kan hända vem som helst att tappa mobilen. Vi vet att sådana misstag händer och det är därför vi erbjuder dig detta iPhone 8 Plus Display. Den är en tvilling till din spruckna skärm, med samma egenskaper (om inte bättre). Dess storlek är utmätt så exakt att den ska passa bra på din enhets ram. Det är extra viktigt att den sitter bra på din iPhone 8 Plus som är lite större än den vanliga versionen.

 

Inte det bättre att laga din mobil som egentligen är fullt fungerande, bara att du måste byta skärm? På så sätt sparar du mycket pengar som kan gå åt något annat viktigare. Iphone renoverad skärm försämrar inte bildkvaliteten på din Apple, den kanske till och med förbättrar den. 

 

iPhone 8 Plus Display HQ är designat med tanken att det ska vara enkelt att montera den och det ska inte finnas några knep som krånglar till det. Det känns alltid bättre om du gör något själv, än att någon expert gör jobbet åt dig.

Mer information
MPN-
EAN7350120131584
TillverkareApple
TillverkningslandKina
FärgVit
ModelliPhone 8 Plus
Reservdelar typSkärm
KompatibilitetiPhone 8 Plus
kvalitetErsättning-HQ
Write Your Own Review
Du recenserar:iPhone 8 Plus Skärm Vit
Your Rating