iPhone 8 Skärm Vit

Apple
396 kr
För Omedelbar Leverans (30+ kvar)
Artikel
IPDH-084
  1. HQ (Aftermarket Display, perfect color & touch)
  2. HQ (Assembled by 3rd party factory)
  3. HQ Display without Apple logo on flex cable
  4. Ear Mesh, Camera Bracket, Proximity Sensor, Bracket and Sponge pre-installed.
  5. IPS touch, Backlight & glass is high quality.

iPhone 8G HQ Skärm Vit

Du som är trött på din mobils spruckna skärm, du borde ersätta den med iPhone 8G Display. Det är mänskligt att tappa sin mobil, man kan ibland vara slarvig och tappa sin enhet. Du vinner mycket på att byta skärm än att köpa en helt nytt mobil. I nuläget så är de sprillans nya mobiltelefonerna väldigt dyra, därför är det bäst att laga den med iPhone Original Display. På så sätt får du även chansen att spara din data och bilder på samma mobil. Samtidigt bidrar du till en snällare klimat och förbättrar din ekonomi.

Iphone renoverad skärm är bäst i test mot repor som bildas vid daglig bruk, oftast från naglarna. Displayen är av hög kvalitet och ger dig en mjuk bild med starka färger. Displayen kommer göra så att du känner din mobil som ny, du lovas en skön känsla. 

Monteringen går snabbt, smidigt och enkelt med hjälp av en video du hittar på internet där man steg för steg byter skärmen. 

Utseendet på ens mobil berättar mycket om en person, därför vill man helst ha en fräsch mobil. Vita färgen på displayen matchar exakt med din Iphone 8, alltså märker man inte ens att du bytt skärmen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mer information
MPN-
EAN7350120131607
TillverkareApple
TillverkningslandKina
FärgVit
ModelliPhone 8
Reservdelar typSkärm
KompatibilitetiPhone 8
kvalitetErsättning-HQ
Write Your Own Review
Du recenserar:iPhone 8 Skärm Vit
Your Rating