Nätverk

Allting är sammankopplat idag. Vi behöver koppla vår dator, vår telefon, våra hörlurar, vår TV eller projektor och ibland även vitvaror. Det är en spegling av hur vårt samhälle ser ut när nätverk blir allt viktigare. Vi ser hur vi kopplar samman varandra med sociala nätverk och hur nätverksbyggandet blir en allt mer viktig del av vardagen. En bra och smart nätverksprodukt är grundbulten i ett välfungerande hem. Därför erbjuder vi bland det bästa som finns på marknaden.

Nätverksprodukterna som du letat efter

Idag är nätverksmarknaden en riktig djungel. Det finns över 175 nätverkstillverkare på marknaden och olika nätverkstillverkare har anpassat sig efter olika regioner i världen. Det är svårt att veta vilken tillverkare som är bättre än en annan och vilka produkter som faktiskt presterar bättre än andra i havet av modeller och produktserier. Vi har finkammat marknaden och hittat just de produkter som du behöver för att känna dig säker i nätverksbyggandet för ditt hem eller din arbetsplats.

Ett stort nätverksutbud

Vi har därför samlat de bäst presterande nätverksprodukterna från de största tillverkarna för den svenska marknaden på vår sajt. Vi säljer allt från router, mesh, VPN och brandvägg, switch, modem, mobilt (4G), nätverkskort, usb, accesspunkt, antenn, nätverks-förlängare och nätverk via elnät. Vi har varianter för både trådbundna och trådlösa router och mesh-system.. Många av våra produkter har stöd för de senaste teknikerna inklusive triband, MU-MIMO, QoS, beamforming såväl som aktiva antenner samt populära funktioner som föräldrakontroll, brandvägg och VPN.

·         Router & Mesh

·         VPN & Brandvägg

·         Switch

 

·         Modem & Mobilt (4G)

·         Nätverkskort & USB

·         Accespunkt

 

·         Antenn

·         Nätverks-förlängare

·         Nätverk via elnät