OM OSS

OM OSS

www.soldfy.se är en ny och innovativ aktör på IT och reservdelsmarkaden. I takt med hur världen förvandlas har vi på www.soldfy.se sett hur köpvanorna och behoven i samhället och särskilt bland privatkunder förändrats. Vi ser behovet av direkta och nätbaserade lösningar ökar och blir allt viktigare. Vi ser att det finns ett behov för smarta lösningar, kvalitativ teknik till låga priser och utbredd tillgänglighet i många olika modaliteter och format.

Vår vision är att tillgodose den nya marknaden med den kunskap vi har inom teknik, reservdelar och IT-know how. www.soldfy.se föddes ur ett litet företag Restore IT AB som startades 2013 i en tid då onlinemarknaden fortfarande var ung och outvecklad. Restore IT AB växte mycket snabbt och blev ett ledande företag inom reservdelsmarknaden för IT-teknik hos företag. 2020 blev ett chockår för den internationella marknaden på många olika vis och förvandlade handelsförhållandena radikalt. Det var då www.soldfy.se kom till. www.soldfy.se är dotterföretag till Restore IT AB men tar redan nu stora kliv in på den snabbt expanderande konsumentmarknaden. En konsumentmarknad som i sig själv är i förändring.

Vi är där med er och vi ser era behov. Vi stödjer er och tillgodoser er all den teknik ni behöver för den nya vardagen; Mobiltelefoner, Surfplattor, Smart hemelektronik och reservdelar för dessa. Vi har även försäljning av artiklar inom Scooters, IT-tillbhör, Server och nätverk, ljud och bild, övervakning samt POS  och kommer inom kort även ha försäljning av datorer, skrivare och skrivbordsartiklar & fler produkter. Vi är i ständig tillväxt.

Vår plan är att expandera www.soldfy.se till ett världomspännande nätverk heltäckande inom IT. Redan nu har vi filialer i hela Norden, i Danmark, Norge, Finland och Sverige. Vi ser att konsumenter blir smartare och mer tekniskt kunniga. www.soldfy.se är bland de snabbast växande onlineshopparna på webben idag. Vi ser därför att vi har en ljus framtid framför oss och hoppas hjälpa er kunder uppfylla alla er behov på bästa sätt.

Vi ses på webben!

 

 

KONTAKT

[email protected]

Org. Nr. 556922-0071