iPhone

iPhone reservdelar – Det fullständiga sortimentet

Du har kommit till rätt plats om du letar efter Apple reservdelar till iPhone! Vi är specialister på Apple produkter och har det största utbudet av iPhonedelar på marknaden. Apple är bland de mest populära produkterna och det är lätt att förstå. Det var Apple som startade en återfödelse inom telefonmarknaden när de först lanserade sin iPhone 2007. Det var de som sammansvetsade betydelsen av design med användarvänlighet och var bland de första att riktigt lyckas öppna upp touch-screen marknaden på telefoner. Du har god smak och är i gott sällskap när du väljer iPhone!

Min iPhone är sönder! Vad gör jag nu?

Ingen fara! Det är lätt att fixa. Vi har alla verktyg och alla instruktioner du behöver för att kunna göra reparationen själv. Vi har ett högt kvalificerat team som satt ihop en videoserie till för dig som vill laga telefonen själv. Det är enklare än du tror! Köp reservdelen du behöver online, få det fraktat hem till dörren och laga det själv på direkten! Inget krångel, inga väntetider och framförallt inget behov av att ta sig hela vägen till en verkstad. Behöver du hjälp finns vår kundtjänst alltid till hands dygnet runt. Du kan känna dig lugn i ett köp hos oss! Skulle du mot förmodan vilja få den reparerad av oss ställer vi givetvis upp. Kontakta bara vår kundtjänst så sköter vi hela förloppet.

Vi erbjuder alla iPhone reservdelar du behöver

Då vi har specialiserat oss på Apple-produkter har vi det största utbudet av iPhone reservdelar på marknaden. Vi har alla iphonedelar som du kan behöva; LCD skärm, batteri, housing (ram & baksida), bakglas och smådelar. När du köper Apple reservdelar hos oss vet du att du får kvalitet. Vi säkerställer nämligen varje komponent innan de skickas till våra lager i Sverige. Du kan känna dig säker i ett köp hos oss!

Bästsäljare
 1. iPhone 7G Renoverad Original Skärm Svart
  iPhone 7 Original Refurbished Skärm Svart
  Apple
  386 kr
 2. iPhone 8 Plus HQ Skärm Svart
  iPhone 8 Plus Skärm Svart
  Apple
  421 kr
  Ej i lager
 3. iPhone 7 Plus HQ Skärm Svart
  iPhone 7 Plus Skärm Svart
  Apple
  425 kr
 4. iPhone 7G Incell Skärm Vit
  iPhone 7 Incell Skärm Vit
  Apple
  405 kr
 5. iPhone 7G/8G Intern Högtalare
  iPhone 7 Intern Högtalare
  Apple
  39 kr
 6. iPhone 7 Plus HQ Skärm Vit
  iPhone 7 Plus Skärm Vit
  Apple
  425 kr