Produkter

RESERVDELAR

www.soldfy.se är en av Nordens ledande distributörer av reservdelar och teknik-komponenter och erbjuder ett omfattande utbud av produkter, tjänster och lösningar från ledande IT-tillverkare till våra kunder. Som nordens ledande teknikdistributör sätter vi särskilt fokus på våra kunders behov och mål med en verklig strategisk partner. Vårt team av expertkonsulter och sofistikerade försäljningskanaler, levererar IT-komponenter och IT-lösningar i hög kvalitet, snabbt och säkert till ditt hem.
Onet
Onet
TILLBEHÖR

Vi har ett brett utbud av mobiltelefontillbehör, som hörlurar, smarttelefonväskor och elbanker. Gör din vardag smidigare med produkter som trådlösa mobilladdare, telefonhållare för bilen och trådlösa högtalare. Vi har tillbehör till din smartphone från Nillkin, Mi från Xiaomi, Apple, Samsung, Huawei, Jabra, Plantronics och många fler. Vi erbjuder också smartphone-fodral, skärmskydd, telefonladdare för bilen och andra innovativa produkter.
SMARTFONER OCH TABLETTER

Vi erbjuder ett brett utbud av mobiler som passar olika typer av behov. Vi hjälper dig gärna med att hitta rätt telefon, oavsett om du letar efter en speltelefon, en mobiltelefon med en bra kamera eller helt enkelt en prisvärd smartphone som du kan använda i vardagen. Vi erbjuder varumärkena Mi och Redmi, Samsung och Huawei som alla har Android och Apple som iOS.
Onet
Onet
DATORER OCH SKRIVARE

Som Nordens ledande distributör erbjuder vi ett brett utbud av datorer, bärbara datorer och skrivare, märke som Dell, Lenovo, Asus, HP, Compaq, IBM, Lexmark, Fujitsu och många fler.
KONTORSPRODUKTER

Kontorsprodukter inkluderar bläckpatroner, lasertoners, band, etiketter, papper, glansigt papper, rengöringssatser, underhållssatser och mycket mer.
Onet
Onet
ÖVERVAKNING & SÄKERHET

Vi tillhandahåller många övervakningsföretag deras behov och nu även till hemanvändare. Vi har expertis för att vägleda dig, vare sig det du letar efter små, enkla system eller stora, professionella lösningar som integrerar videoanalysfunktioner.
SERVER, LAGRING & NÄTVERK

Genom att erbjuda varumärken som Ubiquiti, HP och Cisco inom nätverk, har vi kraftfulla lösningar till våra kunder inom vår infrastruktur. Allt från hårddiskar och SSD: er till stora NAS-lösningar från QNAP Synology och HP Enterprise, vi har en komplett portfölj för alla lagringslösningar. Dessutom finns KVM-infrastrukturprodukter och säkerhetskopieringslösningar tillgängliga i vårt sortiment.
Onet
HEMELEKTRONIK

I konsumentelektronikindustrin sker huvuddelen av försäljningen via detaljhandelskanaler med tonvikt på återförsäljare online. Vi har ett rikt och interaktivt innehåll av produkter, inklusive scooters, smart klockor, aktivitetsarmband, drönare mm.
LJUDVIDO & BILDER

Vill du ha ny teknik för ditt hem? Vi har allt från projektorer till mediaspelare för att ge dig bästa möjliga ljud- och fotoupplevelse. Om du behöver en kamera har vi allt att tillgå: övervakningskameror, actionkameror, dashcams och VR-kameror. Med andra ord har vi ett brett utbud av ljud, video och bild i vår produktportfölj.
Onet
FÖRSÄLJNINGSUTRUSTNING

Vi erbjuder marknadsledande hårdvara från våra långvariga partners. Vår produktportfölj inkluderar etikett- och POS-skrivare, streckkodsläsare, mobila datorer och Wi-Fi-infrastruktur, POS-terminaler, pekskärmar, kassalådor, handhållna terminaler, kringutrustning och leverantörer. Vi levererar allt du behöver för att säkerställa framgångsrika installationer och kundnöjdhet.