Tillbehör

Alla behöver vi tillbehören. Man tänker kanske inte på det men, fodralet, laddaren, hörlurarna eller extrabatteriet till telefonen är plötsligt lika viktigt när man märker att man saknar det eller att det gått sönder. Vi har tillbehör som används till mobila enheter som mobiltelefoner och surfplattor såväl som originaltillbehör som är till för dator som till exempel mus, keyboard, externa hårddiskar, högtalare eller webbkamera.

Tillbehör vi behöver i vårt dagliga liv

Vi lever i en fantastisk tid för elektrisk utrustning och tillbehör. Elektronik och smarta enheter är nu så mycket integrerade i vår livsstil att det har blivit den grundläggande varan för vårt arbete och det dagliga livet.

Prylar och deras tillbehör är i faktiska termer gjorda för varandra. Eftersom smarta enheter blir mer oskiljaktiga för oss erbjuder billiga priser tillbehör som komplimangerar dem precis som ett paketavtal.

Tillbehörsspektrumet är ganska varierat och stort. Från att skydda din dyrbara smartphone till att ladda dina prylar när du är på språng och ansluta. Varje vecka finns det något nytt pop-up som bara var en fantasi igår. Men en sak är alltid vanlig - den lägger alltid till något vi alltid längtar efter.

För att ge några exempel har vi alla behov av ett par hörlurar med våra mobila enheter för olika ändamål. Att ta emot samtal handsfree eller lyssna på låten du gillar. Vi har alla de senaste modellerna och originalprodukterna från 2021. Alla de största varumärkena som Apple, Samsung, Sony, Huawei, JBL och Xiaomi, så att du kan välja mellan när det passar dig.

Å andra sidan, för att skydda dina enheter kan du ha 9H härdat skyddsglas, färgglatt mobilskal eller mobilplånbok som kommer att tjäna dig ändamålet och håller dig trendig och relevant för detta år 2021!

NÄR DU BEHÖVER NYTT

Vi har alla varit där. Kabeln på laddaren har gått sönder, fodralet för telefonen har gått sönder, hörlurarna har doppats i vattenglaset - eller så behöver du mer lagringsutrymme för dina filmer. Oavsett situationen är vi här för att se till att du får en ny produkt eller vad du behöver. Alla produkter vi säljer är kvalitetskontrollerade och håller högsta standard för hållbarhet och prestanda - ingenting lämnas åt slumpen.

De Lägsta Prisen för Tillbehör på Marknaden

Tack vare vårt kontaktnät och långa erfarenhet inom IT-branschen har vi bland de bästa priserna på tillbehör. Vi har ett stort utbud av tillbehör. Vi har tillbehör från de etablerade varumärkena så att du vet att du har förvärvat en bra produkt när du köpte från oss. Du gör dig själv en tjänst genom att titta på vårt sortiment.

 

             Mobil-tillbehör         

 

                Dator-tillbehör       

 

·         Hörlurar

·         Powerbank

·         Laddare & Kablar

 

·         Fodral & Skal

·         Skärmskydd

·         Lagring

 

·         Extern hårddisk

·         Webbkamera

·         Högtalare

·         Tangentbord

 

 

·         Mus

·         SSD diskar

·         Lagring

·         Docknings-stationer

Bästsäljare
 1. Original Lightning till USB Kabel 2m Vit
  Original Lightning till USB Kabel 2m Vit
  Apple
  Rating:
  100%
  99 kr
 2. Apple AirPods (2nd Generation) med laddningsetui
  Apple AirPods (2nd Generation) med laddningsetui
  Apple
  1 199 kr 2 495 kr
  Ej i lager
 3. Samsung Galaxy Buds Pro R190 Phantom Black
  Samsung Galaxy Buds Pro True Wireless in ear-hörl ...
  SAMSUNG
  1 490 kr 2 490 kr
 4. Apple AirPods Pro trådlösa hörlurar med mikrofon
  Apple AirPods Pro trådlösa hörlurar med mikrofo ...
  Apple
  1 970 kr 3 195 kr
 5. SanDisk Cruzer Blade 16 GB USB Flash Drive
  SanDisk Cruzer Blade 16 GB USB minne
  Western Digital Technologies Inc
  48 kr